Om Orbit Soul

Orbit Soul (ISSN: 2596-7185) er e-baseret og blev udgivet første gang 12. oktober 2018. Siden er det blevet udgivet to gange – senest 8. december 2019.
Sean Ryan Bjerremand stiftede Orbit Soul og det skete ud fra ønsket om at skabe en oplevelse sammen med andre. Gerne på en lidt alternativ facon, der forene elementer af en alsidig kreds af forfattere inden for en lang række forskellige stilarter med fotos og video.

“ I 2010 blev jeg kontaktet af Anett Sällsäter Christiansen, hvis roman “Brabrand 8220 – en ung kvinde fortæller” jeg havde læst korrektur på. Hun havde en drøm om at skabe et projekt, der skulle kombinere tekst og billeder. Vi lavede projektet 8220 Untold Stories.” , fortæller Sean Ryan Bjerremand. Det projekt har lige siden været en form for kompas for Seans redaktionelle arbejde.

“Oplevelsen tæller – hver dag tæller. Derfor gælder det for os redaktører om at skabe en oplevelse gennem et fedt layout, som giver en behagelig læseoplevelse i rolige farver,  og som meget gerne må indeholde billeder,” forklarer Sean Ryan Bjerremand.